Wat zeggen  opdrachtgevers over ons?

De projecten variëren van het optimaliseren van een bestaande website, tot het design van een compleet nieuwe site, e-mail marketing,
SEO optimalisatie en het schrijven van SEO-proof teksten.

Een website ontwerpen voor een begraafplaats is geen alledaagse vraag. Astrid aarzelde echter geen moment om deze uitdaging aan te gaan. Binnen hele korte tijd heeft ze een prachtige en sfeervolle website gebouwd, die een mooi en juist beeld geeft van de R.K. Begraafplaats Dordrecht en de waarden waar we voor staan. De website is uitnodigend door een goed gebruik van fotomateriaal en mooie, tot nadenken stemmende citaten. Een prachtig ontwerp waar we heel blij mee zijn.

het logo van RK begraafplaats Dordrecht
Léon Peeters
Voorzitter stichting R.K. Begraafplaatsen Dordrecht

Met onze nieuwe website netics.nl heeft Astrid precies weten weer te geven waar wij voor staan: innovatie op het gebied van hergebruik van bagger en bouwen mét de natuur. Astrid heeft eerst al onze bedrijfsactiviteiten in kaart gebracht en adviezen uitgebracht over de aanpak en lay-out van de website. Daarmee heeft ze ons veel werk uit handen genomen. We zijn erg blij met het eindresultaat en trots om te zien hoe ons bedrijf gepresenteerd wordt op internet.

Netics
Hugo Ekkelenkamp
CEO Netics B.V.

In samenwerking met Astrid hebben wij een website gecreëerd die het perfecte visitekaartje is voor ons bedrijf. Haar enthousiasme, creativiteit en proactief meedenken hebben er voor gezorgd dat wij een website hebben die zowel voor- als achter de schermen voldoet aan alle, steeds veranderende eisen. Ook het up-to-date houden van de website verloopt prettig en snel. Eventuele aanpassingen die wij aanvragen worden snel verwerkt en Astrid blijft altijd meedenken. Kortom; wij zijn zeer tevreden en bevelen Beter Bedacht van harte aan.

Hoe krijg je een website die bij je past en bij hetgeen dat je doet? Astrid Koole voelde feilloos aan hoe een website voor mij als cosmetisch arts eruit moest komen te zien. De look and feel: alles klopt voor mij. Naast dat Astrid een professional is op het gebied van online marketing en webdesign, is het ook heel fijn met haar samenwerken. Haar enthousiasme en bevlogenheid zijn plezierig en aanstekelijk. Verder kan ik altijd bij haar terecht voor wijzigingen en aanpassingen aan de site: deze worden vaak dezelfde dag al uitgevoerd.

testimonial website gemaakt door astrid koole
Bébé Bertels
Cosmetisch arts

Zoals iedere ondernemer zou moeten doen, waren wij weer toe aan een update van onze website. Via een relatie kwam ik bij Astrid terecht. Na een goed overleg heeft BB marketing in een korte tijd onze presentatie op het web zeer vakkundig weten weer te geven. We zijn dan ook zeer tevreden over het bereikte resultaat. Bijkomend voordeel is dat indien er snel toevoegingen aan de website gedaan moeten worden, dit ook razendsnel gebeurt. Kortom wij als Innovative Facility Solutions kunnen BB marketing van harte aanbevelen.

Foto Wil van der Wal IFS Zwijndrecht
Wil van der Wal
Directeur eigenaar IFS

Via een relatie die hun website door Beter Bedacht had laten bouwen, kwamen wij in contact met Astrid. Zij belde na gedegen onderzoek en bevestigde onze sluimerende vermoedens over het gebrek aan effectiviteit van onze oude website. Een goed verhaal over hoe een website opgebouwd moest worden, gevolgd door een duidelijke offerte, gaf ons het vertrouwen om meteen een opdracht te geven. Astrid leefde zich vervolgens volledig in, in ons bedrijf en in goed overleg en fijne samenwerking heeft zij een fantastische, SEO proof website gebouwd.

Tom de Blom
Tom de Blom
Directeur eigenaar De Blom Vastgoed

Een gedateerde en incomplete website was voor ons de reden om te zoeken naar een designer met inlevingsvermogen in onze business en vakgebieden.
In Astrid hebben wij een partij gevonden met goede ideeën, betrokkenheid en geduld. Nu staat er een frisse, overzichtelijke en duidelijke website. Inmiddels vanuit ons klantenbestand diverse complimenten mogen ontvangen.
Ook korte lijnen wanneer er wijzigingen en/of aanvullingen noodzakelijk zijn.

Jean-Marin van Emmerloot emkoo.nl
Jean Marin van Emmerloot
Directeur mede-eigenaar Van Emmerloot & Koole BV

In samenwerking met Astrid hebben we een mooie nieuwe website voor MaxPrevent ontwikkeld die de professionaliteit van onze dienstverlening zeer goed weergeeft. De grote betrokkenheid, de vakinhoudelijke proactiviteit en vakkennis van Astrid hebben er voor gezorgd dat dit binnen de gestelde kaders een succesvol resultaat heeft opgeleverd. We blijven gebruik maken van haar marketing dienstverlening!

Logo MaxPrevent
Patrick de Wit en Lia van der Made
Directeur eigenaar van MaxPrevent / Arbo - HR Consultant

In prettige samenwerking heeft Astrid voor mij een overzichtelijke website ingericht met een frisse en moderne uitstraling. Zij heeft mij geadviseerd om overbodige informatie achterwege te laten en te focussen op waar het in mijn branche om gaat: het presenteren van mijn schilderijen en tekeningen. Ik kan Astrid van harte aanbevelen indien je een website wilt zonder onnodige poespas.

Kunstschilder Martin Koole
Martin Koole
Kunstschilder

Wij hebben de samenwerking met Astrid als zeer prettig ervaren. Ze betoonde zich gedurende het hele proces van de opbouw van onze website een zeer betrokken en gedreven adviseur. Ze heeft voor ons een mooie website geconstrueerd waarbij haar advies voor het opstellen van de teksten een meer dan waardevolle aanvulling is gebleken. Wij kunnen een ieder haar diensten van harte aanbevelen.

Astrid begreep direct wat ik uit wilde stralen met mijn bedrijf en wat voor site ik graag wilde: kleurrijk, speels, toegankelijk met eigen teksten en foto’s. Ik was heel blij met haar professionaliteit, deskundigheid en persoonlijke benadering. De reactie van mensen in mijn omgeving is regelmatig: je website; daar zie ik jou in terug! Zo voelt het voor mij ook. De website geeft weer wat ik wil bieden. Ik wil de samenwerking met Astrid dan ook van harte aanbevelen.”

Lees hier de volledige en bijzondere testimonial van Marja van den Hurk.

Marja van den Hurk - stembevrijder docent coach
Marja van den Hurk
Stembevrijder, verteller, coach en docent Nederlands

Voor mijn praktijk voor psychotherapie heeft Astrid Koole een nieuwe, frisse en passende websites gebouwd. Daarbij vond ik ook het beeldmateriaal erg belangrijk waarmee een bepaalde sfeer naar voren komt. Daarvoor heeft zij mij een fotografe aanbevolen waar ik ook erg tevreden over ben. Het eindresultaat mag er zijn!

https://praktijkvoorpsychotherapie.nl/
Gerard van Knijff
Gezins- relatie- en individueel psychologisch hulpverlenerv

Door mijn samenwerking met Astrid van Beter Bedacht zie ik pas welke verkoopkansen ik tot nu toe gemist heb. Bij ieder stukje tekst keek Astrid naar de technische kant (vindbaarheid). Niets werd zomaar geplaatst, alles werd zorgvuldig geanalyseerd en eventueel aangepast. Haar kennis en kunde zorgen ervoor dat mijn site gezien en gelezen wordt op google, en dus voor mij meer klanten!

Ingrid van Dam van Keer.nu
Ingrid van Dam
Directeur eigenaar van Keer.nu

Ik heb Astrid van Beter Bedacht gevraagd om een geheel nieuwe website te bouwen en de teksten hiervoor te schrijven. Haar doortastende aanpak en energieke houding heeft er mede toe geleid dat het eindresultaat een groot succes is! Inmiddels heb ik haar ook bij een netwerkrelatie kunnen introduceren.

Sander Koole aankoopbemiddelaar
Sander Koole
Directeur eigenaar van Koole Vastgoedbemiddeling BV

Astrid is een marketeer die een heel goed gevoel heeft voor commerciële kansen. Haar aanpak is niet altijd even conventioneel, maar altijd praktisch en resultaatgericht. Met haar eindeloze energie en enthousiasme stort Astrid zich op de uitdaging van ieder nieuw project.

Inge van Baalen
Inge van Baalen
Voormalig manager bij XSPlatforms

Ik heb het team van Beter Bedacht (voorheen Beauty & Brains) ingeschakeld voor het SEO proof maken van mijn website. Dit heeft geresulteerd in een hogere plaats in Google, waardoor méér potentiële klanten contact met mij opnemen. Fijne, zorgvuldige en verhelderende aanpak waardoor ik nu zelf ook op een andere manier mijn teksten schrijf.

Cindy Bos Take Time 4 Beauty
Cindy Bos
Eigenaresse Take Time 4 Beauty

Waarom  Beter Bedacht?

grade

Compleet

Online marketing eenvoudiger en succesvoller maken. Dat is onze drive! Wij bieden een compleet online marketing pakket. Hiermee ondersteunen we jouw business en zorgen we voor online kansen die jouw business helpen te groeien.

Betrouwbaar en innovatief

We zijn er voor jou! Je kunt van ons op aan. Kennis, kunde en creativiteit worden gecombineerd om voor jou de beste resultaten te behalen. Door jarenlange ervaring als ondernemers en online marketeers zijn we in staat mee te denken in iedere branche.

Geen no-brainers

Met een no-nonsense aanpak weet je meteen waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden voor jouw business zijn. Onze specialiteit is het genereren van leads, e-mail automation en het maken van een website die vóór je werkt.

Ik wil graag meer informatie over wat een project met Beauty & Brains.

Wij zijn gespecialiseerd in:

grade

Webdesign

Webdesign astrid bruurmijn

SEO

Seo search engine optimization zoekmachine optimalisatie

E-mail marketing

Email marketing een online trend
grade