Testimonials

Wat zeggen  opdrachtgevers over ons?

De projecten variëren van het optimaliseren van een bestaande website, tot het design van een compleet nieuwe site, e-mail marketing,
SEO optimalisatie en het schrijven van SEO-proof teksten.

In samenwerking met Astrid hebben wij een website gecreëerd die het perfecte visitekaartje is voor ons bedrijf. Haar enthousiasme, creativiteit en proactief meedenken hebben er voor gezorgd dat wij een website hebben die zowel voor- als achter de schermen voldoet aan alle, steeds veranderende eisen. Ook het up-to-date houden van de website verloopt prettig en snel. Eventuele aanpassingen die wij aanvragen worden snel verwerkt en Astrid blijft altijd meedenken. Kortom; wij zijn zeer tevreden en bevelen Beauty & Brains van harte aan.

Zoals iedere ondernemer zou moeten doen, waren wij weer toe aan een update van onze website. Via een relatie kwam ik bij Astrid terecht. Na een goed overleg heeft B&B marketing in een korte tijd onze presentatie op het web zeer vakkundig weten weer te geven. We zijn dan ook zeer tevreden over het bereikte resultaat. Bijkomend voordeel is dat indien er snel toevoegingen aan de website gedaan moeten worden, dit ook razendsnel gebeurt. Kortom wij als Innovative Facility Solutions kunnen B&B marketing van harte aanbevelen.

Foto Wil van der Wal IFS Zwijndrecht

Wil van der Wal

Directeur eigenaar IFS

Via een relatie die hun website door Beauty&Brains had laten bouwen, kwamen wij in contact met Astrid. Zij belde na gedegen onderzoek en bevestigde onze sluimerende vermoedens over het gebrek aan effectiviteit van onze oude website. Een goed verhaal over hoe een website opgebouwd moest worden, gevolgd door een duidelijke offerte, gaf ons het vertrouwen om meteen een opdracht te geven. Astrid leefde zich vervolgens volledig in, in ons bedrijf en in goed overleg en fijne samenwerking heeft zij een fantastische, SEO proof website gebouwd.

Tom de Blom

Tom de Blom

Directeur eigenaar De Blom Vastgoed

Een gedateerde en incomplete website was voor ons de reden om te zoeken naar een designer met inlevingsvermogen in onze business en vakgebieden.
In Astrid hebben wij een partij gevonden met goede ideeën, betrokkenheid en geduld. Nu staat er een frisse, overzichtelijke en duidelijke website. Inmiddels vanuit ons klantenbestand diverse complimenten mogen ontvangen.
Ook korte lijnen wanneer er wijzigingen en/of aanvullingen noodzakelijk zijn.

Jean-Marin van Emmerloot emkoo.nl

Jean Marin van Emmerloot

Directeur mede-eigenaar Van Emmerloot & Koole BV

In samenwerking met Astrid hebben we een mooie nieuwe website voor MaxPrevent ontwikkeld die de professionaliteit van onze dienstverlening zeer goed weergeeft. De grote betrokkenheid, de vakinhoudelijke proactiviteit en vakkennis van Astrid hebben er voor gezorgd dat dit binnen de gestelde kaders een succesvol resultaat heeft opgeleverd. We blijven gebruik maken van haar marketing dienstverlening!

Logo MaxPrevent

Patrick de Wit en Lia van der Made

Directeur eigenaar van MaxPrevent / Arbo - HR Consultant

In prettige samenwerking heeft Astrid voor mij een overzichtelijke website ingericht met een frisse en moderne uitstraling. Zij heeft mij geadviseerd om overbodige informatie achterwege te laten en te focussen op waar het in mijn branche om gaat: het presenteren van mijn schilderijen en tekeningen. Ik kan Astrid van harte aanbevelen indien je een website wilt zonder onnodige poespas.

Kunstschilder Martin Koole

Martin Koole

Kunstschilder

Wij hebben de samenwerking met Astrid als zeer prettig ervaren. Ze betoonde zich gedurende het hele proces van de opbouw van onze website een zeer betrokken en gedreven adviseur. Ze heeft voor ons een mooie website geconstrueerd waarbij haar advies voor het opstellen van de teksten een meer dan waardevolle aanvulling is gebleken. Wij kunnen een ieder haar diensten van harte aanbevelen.

Astrid begreep direct wat ik uit wilde stralen met mijn bedrijf en wat voor site ik graag wilde: kleurrijk, speels, toegankelijk met eigen teksten en foto’s. Ik was heel blij met haar professionaliteit, deskundigheid en persoonlijke benadering. De reactie van mensen in mijn omgeving is regelmatig: je website; daar zie ik jou in terug! Zo voelt het voor mij ook. De website geeft weer wat ik wil bieden. Ik wil de samenwerking met Astrid dan ook van harte aanbevelen.”

Lees hier de volledige en bijzondere testimonial van Marja van den Hurk.

Marja van den Hurk - stembevrijder docent coach

Marja van den Hurk

Stembevrijder, verteller, coach en docent Nederlands

Door mijn samenwerking met Astrid van Beauty & Brains zie ik pas welke verkoopkansen ik tot nu toe gemist heb. Bij ieder stukje tekst keek Astrid naar de technische kant (vindbaarheid). Niets werd zomaar geplaatst, alles werd zorgvuldig geanalyseerd en eventueel aangepast. Haar kennis en kunde zorgen ervoor dat mijn site gezien en gelezen wordt op google, en dus voor mij meer klanten!

Ingrid van Dam van Keer.nu

Ingrid van Dam

Directeur eigenaar van Keer.nu

Ik heb Astrid van Beauty & Brains gevraagd om een geheel nieuwe website te bouwen en de teksten hiervoor te schrijven. Haar doortastende aanpak en energieke houding heeft er mede toe geleid dat het eindresultaat een groot succes is! Inmiddels heb ik haar ook bij een netwerkrelatie kunnen introduceren.

Sander Koole aankoopbemiddelaar

Sander Koole

Directeur eigenaar van Koole Vastgoedbemiddeling BV

Astrid is een marketeer die een heel goed gevoel heeft voor commerciële kansen. Haar aanpak is niet altijd even conventioneel, maar altijd praktisch en resultaatgericht. Met haar eindeloze energie en enthousiasme stort Astrid zich op de uitdaging van ieder nieuw project.

Inge van Baalen

Inge van Baalen

Voormalig manager bij XSPlatforms

Ik heb het team van Beauty & Brains ingeschakeld voor het SEO proof maken van mijn website. Dit heeft geresulteerd in een hogere plaats in Google, waardoor méér potentiële klanten contact met mij opnemen. Fijne, zorgvuldige en verhelderende aanpak waardoor ik nu zelf ook op een andere manier mijn teksten schrijf.

Cindy Bos Take Time 4 Beauty

Cindy Bos

Eigenaresse Take Time 4 Beauty

Waarom  Beauty & Brains?

grade

Compleet

Online marketing eenvoudiger en succesvoller maken. Dat is onze drive! Wij bieden een compleet online marketing pakket. Hiermee ondersteunen we jouw business en zorgen we voor online kansen die jouw business helpen te groeien.

Betrouwbaar en innovatief

We zijn er voor jou! Je kunt van ons op aan. Kennis, kunde en creativiteit worden gecombineerd om voor jou de beste resultaten te behalen. Door jarenlange ervaring als ondernemers en online marketeers zijn we in staat mee te denken in iedere branche.

Geen no-brainers

Met een no-nonsense aanpak weet je meteen waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden voor jouw business zijn. Onze specialiteit is het genereren van leads, e-mail automation en het maken van een website die vóór je werkt. Geen no-brainers maar met Beauty in the Brains.

Ik wil graag meer informatie over wat een project met Beauty & Brains.

Wij zijn gespecialiseerd in:

grade

Webdesign

Webdesign astrid bruurmijn

SEO

Seo search engine optimization zoekmachine optimalisatie

E-mail marketing

Email marketing een online trend
grade
Menu